• facebook
  • POE
  • kakuatan
  • item_aplikasi (1)
  • item_aplikasi (2)
  • item_aplikasi (3)
  • item_aplikasi

Wilujeng sumping di Linkpower

Link-Power Manufacturing Co., Ltd. mangrupikeun R&D profésional, produksi, komunikasi penjualan, jaringan, produsén trafo solusi listrik.Pausahaan ieu kantor pusatna di Kota Qishi, Kota Dongguan, kalayan garis produksi otomatis lengkep.Di Hubei sareng Shanxi, aranjeunna gaduh pangkalan produksi sorangan kalayan legana langkung ti 28000 méter pasagi.Pausahaan boga 20 taun panalungtikan profésional sarta pangalaman ngembangkeun di trafo, markas Dongguan jeung Taiwan boga tim design profésional, fokus dina produksi efisien sarta kualitas luhur produk jeung layanan palanggan, sarta geus meunang reputasi industri.

  • Pabrikan Linkpower (1)
  • Pabrikan Linkpower (3)
  • Pabrikan Linkpower (2)
  • Wilujeng sumping di Pabrik Linkpower

    Kapasitas produksi poéan urang téh 220.000 lembar, sarta kapasitas produksi bulanan urang pikeun ODM na OEM pesenan nepi ka 5 juta lembar, kalawan waktu kalungguhan gancang-gancang 2 nepi ka 3 minggu pikeun minuhan kaperluan produksi ngaronjatna klien kami sarta sarat pangiriman gancang.Kami ngagaduhan opat jalur produksi otomatis otomatis, 20 mesin pungkal 12 sumbu otomatis, mesin dispensing otomatis sareng mesin terdampar, printer laser otomatis pinuh, sareng robot otomatis pinuh anu nyumponan sarat palanggan pikeun jumlah ageung, pangiriman gancang, jeung reliabilitas tinggi.

Warta

Warta ngeunaan perusahaan urang

Meuli pabrik Cina borongan ...

Dongguan Linkpower gaduh ampir 20 taun pangalaman ...

Mésér Grosir Filter Pabrik Cina Choke Mode Umum Choke Network Transformer LAN Transformer pikeun Power Supply sareng Transformer pikeun $0.11

Dongguan Linkpower gaduh pangalaman ampir 20 taun dina widang komponén éléktronik.Kami...
deui >>

Skenario Aplikasi Transformer POE

Téknologi Power over Ethernet (PoE) ngarobihkeun cara sababaraha alat jaringan sareng aplikasi disebarkeun sareng ...
deui >>

Sertipikat sareng Mitra

Kami parantos lulus sertifikasi sistem ISO 14001, ISO 9001, QC 08000, sareng IATF 16949, mastikeun yén konsumén urang ngan ukur nampi produk kualitas pangluhurna.