• facebook
  • POE
  • daya
  • item_aplikasi (1)
  • item_aplikasi (2)
  • item_aplikasi (3)
  • item_aplikasi

Sugeng rawuh ing Linkpower

Link-Power Manufacturing Co., Ltd. minangka R&D profesional, produksi, komunikasi penjualan, jaringan, produsen trafo solusi daya.Perusahaan iki berkantor pusat ing Kutha Qishi, Kutha Dongguan, kanthi jalur produksi otomatis lengkap.Ing Hubei lan Shanxi, dheweke duwe basis produksi dhewe kanthi area total luwih saka 28000 meter persegi.Perusahaan wis 20 taun riset profesional lan pengalaman pangembangan ing trafo, markas Dongguan lan Taiwan duwe tim desain profesional, fokus ing produksi produk efisien lan kualitas dhuwur lan layanan customer, lan wis menangaké reputasi industri.

  • Linkpower Manufacturing (1)
  • Linkpower Manufacturing (3)
  • Linkpower Manufacturing (2)
  • Sugeng rawuh ing Pabrik Linkpower

    Kapasitas produksi saben dina yaiku 220.000 lembar, lan kapasitas produksi saben wulan kanggo pesenan ODM lan OEM nganti 5 yuta potongan, kanthi wektu timbal secepat 2 nganti 3 minggu kanggo nyukupi kabutuhan produksi klien lan syarat pangiriman cepet.Kita duwe papat jalur produksi otomatis lengkap, 20 mesin nduwurke tumpukan otomatis 12-sumbu, mesin dispensing lan stranding otomatis lengkap, printer laser otomatis lengkap, lan robot otomatis lengkap sing nyukupi syarat pelanggan kanggo jumlah gedhe, pangiriman cepet, lan linuwih dhuwur.

Kabar

Kabar babagan perusahaan kita

Tuku Pabrik China Grosir ...

Dongguan Linkpower wis meh 20 taun pengalaman ...

Tuku Grosir China Factory Filter Choke Mode Umum Choke Network Transformer LAN Transformer kanggo Power Supply lan Transformer kanggo $0.11

Dongguan Linkpower duwe pengalaman meh 20 taun ing bidang komponen elektronik.We are...
liyane >>

Skenario Aplikasi Transformer POE

Teknologi Power over Ethernet (PoE) ngrevolusi cara macem-macem piranti jaringan lan aplikasi disebarake lan ...
liyane >>

Sertifikat lan Mitra

Kita wis lulus sertifikasi sistem ISO 14001, ISO 9001, QC 08000, lan IATF 16949, mesthekake yen para pelanggan mung nampa produk kanthi kualitas paling dhuwur.